Schuurwoningen en houtskeletbouw

Houtskeletbouw

De houtskeletbouw woningen kunnen casco-klaar of sleutelklaar opgeleverd worden. De wanden, dak en verdiepingsvloeren zijn zeer goed geisoleerd. De wanden van houtskeletbouw woningen bevatten 200mm isolatie. Vloeren en dak hebben 220mm isolatie. Alle aansluitingen met wanden en kozijnen worden luchtdicht afgesloten met siga tape zodat dampdichtheid gegarandeerd wordt. De loze leidingen bij de buitenwanden worden in een aparte ruimte gemonteerd, zodat de leidingen niet door de dampdichte folie geplaatst hoeven te worden. De kozijnen en draaiende delen van een houtskeletbouw woning worden geschilderd opgeleverd inclusief het glas. U kunt kiezen tussen verlijmd grenen, meranti of eiken kozijnen. Het glas dat wij gebruiken is dubbel glas of triple glas.

Houten gevelbekleding houtskeletbouw woning

Indien u kiest voor een houten gevelbekleding voor uw houtskeletbouw woning dan worden deze houten delen vacuüm  geïmpregneerd behandeld en gespoten in de fabriek.

Snelle opbouw houtskeletbouw

De opbouw tijd van een houtskeletbouw huis is snel in vergelijking met andere bouw methodes. Wind en water dicht is veelal binnen 6 werkdagen bereikt. Indien u de houtskeletbouw woning casco-klaar wilt bestellen dan kunt u dus erg snel zelf de binnenwerkzaamheden afmaken in uw eigen tempo.

Een greep uit onze houtskeletbouwwoningen

Vinkeveen

Dalfsen

Rozendaal 2

Ospeldijk

Hardenberg

Oostvoorne

Leusden

Herpt

Eindhoven

Boskoop

Rozendaal 2

Oosterwold

Menu